Recensies Struijk Acousticon Amersfoort


28 mei 2018
En Ha
"Neemt de tijd om samen een gehoorapparaat te vinden"

Ron is een prettige en deskundige audicien. Ik stapte naar hem over, omdat mijn verzekeraar slechts 1 merk wilde vergoeden bij een bekende keten. De overstap is goed bevallen: Ron denkt mee, heeft een persoonlijke aanpak en neemt de tijd om samen een gehoorapparaat te vinden dat goed aansluit bij je persoonlijke wensen en situatie.


17 april 2018
JB A
"Kortom zeer goede dienstverlening en een klantgerichte organisatie"

In mijn zoektocht naar nieuwe hoortoestellen heb ik veelvuldig contact gehad met Ron van Acousticon. Ik heb Ron leren kennen als een zeer vakbekwaam en vriendelijke audiciën met veel kennis van zaken. Met behulp van Ron heb ik perfecte hoortoestellen gevonden voor mijn situatie. Daarom kan ik van harte iedereen Acousticon aanbevelen. Kortom zeer goede dienstverlening en een klantgerichte organisatie!


13 maart 2018
Eddy Peters
"De juiste kennis over gehoorapparaten"

Goede service en men heeft de juiste kennis


27 februari 2018
John van Barlingen
"Ik raad dan ook iedereen met gehoorproblemen Acousticon aan"

Plus minus 3 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Acousticon. Had gelijk het gevoel hier is aandacht voor de klant. En dit is de afgelopen jaren alleen maar bevestigd. Bij aanschaf van mijn gehoorapparaat, alle aandacht voor het testen van het gehoor om tot een juiste beslissing van aanschaf te komen. Daarna verschillende vervolgafspraken gehad om tot een perfecte afstelling van het gehoorapparaat te komen. En heb je een probleem wordt deze zo snel mogelijk opgelost. Prima service dus. Ik raad dan ook iedereen met gehoorproblemen Acousticon aan.


27 februari 2018
Albert van Ool
"Erg klantgericht, goede en adequate service"

Enkele jaren geleden was ik aan gehoorapparaten toe. Aanvankelijk verdwaalde ik een beetje in de aanbiedingen van brillenboeren die ook kunst oren in de aanbieding hebben. Na onderzoek door het audiologisch centrum koos ik voor een gecertificeerde audicien, Acousticon aan de Kamp in Amersfoort.

Erg klantgericht, goede en adequate service. Recent een oproep om mijn apparaten door een monteur van de fabrikant te laten servicen. Dat was kennelijk nodig want ik hoor de krant weer ritselen, mijn fiets kraken en de vogels herrie maken! Geen kosten, goed op tijd in de afspraak. Ouderwetse service, voor mij een aanrader.


Recensie geven over Struijk Acousticon?

Ook een reactie geven over uw ervaringen met Struijk Acousticon? Laat dan direct een reactie achter via onderstaande link:


Recensie invullen