Oordoppen op maat in Amersfoort


Wanneer u nu een goed gehoor heeft, bent u hier natuurlijk erg zuinig op. U wilt dit graag zo houden. Daarom is het beschermen van uw gehoor erg belangrijk. Tijdens het werken op een bouwplaats of naast een machine, kan het geluid soms hinderlijk hard worden. Zo hard dat uw gehoor misschien blijvend beschadigd kan raken en mogelijk ook last kunt krijgen van een hinderlijke piep of ruis (tinnitus).

Maar ook tijdens het maken van muziek of uitgaan in een café of discotheek of met een hobby zoals motorrijden of klussen in huis. Dit kunnen situaties zijn waarin uw gehoor beschermd moet worden tegen harde geluiden.

Zodra uw gehoor beschadigd is, kan het helaas niet meer hersteld worden. Dit kan vaak ongemerkt gaan. U merkt het niet direct, maar het sluipt er langzaam in. Hoe langer u boven een bepaald geluidsniveau komt, hoe meer beschadiging u kunt oplopen.

En soms zijn er situaties waarin u zoveel mogelijk geluid wilt buitensluiten, zoals ’s nachts tijdens het slapen. Daarom zijn er oordoppen op maat om uw gehoor te kunnen beschermen tegen lawaai.

Maak snel een afspraak bij Struijk Acousticon


Verschillende soorten oordoppen op maat

Oordoppen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende filters vanaf €100 per setje. De ervaren audiciens van Struijk Acousticon kunnen u precies adviseren welk type oordop en filter past bij uw situatie en wat de kosten hiervan kunnen zijn.

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Ook kunt u het formulier op deze pagina gebruiken.

Oordop op maat

Slaap oordoppen op maat

Sluit je op een veilige manier af van vervelende omgevingsgeluiden of gesnurk. Met deze oordoppen hoor je nog wel je wekker en andere belangrijke alarmen.

Zwem oordoppen op maat

Geen last meer van water in je oor en vermindert de kans op een oorontsteking na het zwemmen

Muziek oordoppen op maat

Bescherm je oren tegen te harde geluiden van gejuich en muziek op festivals en concerten en voorkom oorsuizen achteraf

Bouw / werk oordoppen op maat

Werk elke dag veilig en bescherm je oren tegen te harde geluiden op de werkplaats
oordoppen op maat amersfoort

Waarom kiezen voor oordoppen op maat?


Oordoppen op maat zijn de meest comfortabele en optimale bescherming voor uw gehoor. Er wordt een afdruk van uw oren gemaakt, waardoor de oordop exact op uw oor gemaakt is. Dit zorgt voor de beste afdichting waardoor de oordoppen geluidsdicht zijn. Verder bieden deze oordoppen het prettigste draagcomfort.

Wanneer u bij ons komt om een afdruk te maken, wordt deze opgestuurd naar de leverancier. Deze maakt op basis van de afdruk een oordop (ofwel otoplastiek) van. Dit kan in hard materiaal (acrylaat) of zacht materiaal (siliconen). Het harde materiaal is het meest duurzaam en het zachte materiaal is het meest comfortabel.

Afhankelijk van waar u het voor gaat gebruiken, wordt bepaald welke filter voor u geschikt is. Er bestaat een standaard filter in verschillende dempingen. Deze dempen iets meer in de hoge frequenties (toonhoogten), waardoor deze minder geschikt is om muziek mee te luisteren. Hier adviseren wij een specifiek muziekfilter voor. Deze dempt in alle frequenties hetzelfde, waardoor de muziekbeleving hetzelfde blijft.