Phonak Paradise banner

Phonak Paradise

De nieuwste generatie hoortoestellen is uit! Ontdek de wereld van geluid opnieuw met de geavanceerde Phonak Paradise. Ontdek hieronder wat dit gehoorapparaat nu zo speciaal maakt.

 

  • Verbeterde Bluetooth connectie
  • Bediening mogelijk met één klik
  • Persoonlijke ruisonderdrukking
  • Eenvoudig verbinden met smartphone, tablet en TV
  • Verbeterde spraakverstaanbaarheid
  • Ingebouwde bewegingssensor (exclusief bij de oplaadbare variant)

Phonak Paradise

Nieuwe belevenissen met de Phonak Paradise


De Phonak Paradise is voorzien van de nieuwste en modernste hoortechnieken. Als opvolger van de Phonak Marvel serie is er net weer een stap extra gezet. Het toestel wordt gekenmerkt door de uitstekende geluidsprestaties, een groot gebruiksgemak en een unieke connectie met een smartphone, tablet en TV.

Handsfree telefoneren


Een uniek aspect aan de Phonak Paradise is de mogelijkheid om handsfree te bellen, direct via het hoortoestel. Opnemen doet u eenvoudig met een enkel tikje op de buitenkant van het gehoorapparaat. Vervolgens zet deze uw stem automatisch door naar de mobiele telefoon. Deze blijft dan ook gewoon in een zak of tas zitten. Wel zo makkelijk en veilig.

Spraakbediening in één klik


Naast het opnemen van de telefoon, biedt de Phonak Paradise voor meer functies een eenvoudige touch-bediening. Met een klik op het hoortoestel speelt of pauzeert u muziek of schakelt u over naar spraakbediening. Via Siri (iPhone) of Google Assistent (Android) geeft u commando’s. Met name erg handig tijdens bijvoorbeeld het autorijden of fietsen!

Verbeterde Bluetooth


Na de nieuwe Bluetooth functie in de Phonak Marvel serie, is de Phonak Paradise naar een nog hoger niveau gebracht. Hierdoor is het mogelijk om tot wel acht verschillende apparaten via Bluetooth aan het hoortoestel te koppelen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere apparaten tegelijk actief te laten zijn. Door deze functie schakelt u eenvoudig tussen meerdere apparaten.

Verbinden via de app


Verbind de Phonak Audéo Paradise eenvoudig met de app voor Android of Apple. In deze app zijn diverse opties te vinden om nog meer uit het hoortoestel te halen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om omgevingsgeluiden extra weg te filteren door de Noice Cancelling optie in de app te activeren. Download de app en krijg volledige controle over uw toestel!


Phonak Paradise: oplaadbaar hoortoestel

Net zoals bij de oude Phonak Marvel serie, heeft ook de Phonak Paradise serie een oplaadbare variant. Deze oplaadbare hoortoestellen zijn in grote mate gelijk aan de niet oplaadbare hoortoestellen, maar dan met een accu in plaats van een batterij. Daarnaast is er een extra functie beschikbaar op de oplaadbare Phonak Paradise.

 

Aanpassing op beweging

De nieuwe oplaadbare varianten van de Phonak Paradise zijn voorzien van een bewegingssensor. Deze sensor herkent de bewegingen van drager en past zich hier vervolgens ook op aan. Het hoortoestel wordt dus unieker op de gebruiker afgestemd, waardoor de geluidskwaliteit nog beter wordt.


Phonak Paradise sfeerbeeld

Meer informatie of de Phonak Paradise uitproberen?

Kom langs in onze winkel in Amersfoort, neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het formulier onderaan de pagina. Onze gediplomeerde, deskundige audiciens helpen u graag verder. U kunt ook de Phonak Audéo Paradise direct online bestellen via onze webshop Struijk Online!