Hoortest Amersfoort

Een hoortest wordt gedaan om uw gehoor in kaart te brengen. Wij kunnen zien wat er aan de hand is en of het nodig is om naar een KNO-arts te gaan. Met een hoortest kunnen wij beoordelen of u wellicht geholpen zou zijn met een hoortoestel.

Het is belangrijk uw gehoor in kaart te brengen, omdat uit onderzoek blijkt dat mensen niet merken dat hun gehoor achteruit gaat. Het duurt ongeveer 7 jaar voordat mensen voor het eerst een hoortest doen. Wanneer het gehoor verder achteruit blijft gaan, wordt het steeds lastiger om aan een hoortoestel te wennen.

Vrijblijvende hoortest

Pijnloze hoortest

Direct inzicht in status gehoor


gehoortest amersfoort

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in, bel naar Struijk Acousticon via 033-4728183 of stuur een email naar [email protected].

Hoortest procedure

Hoe werkt een hoortest?

In de video ziet o.a. hoe een hoortest werkt. Door middel van een koptelefoon hoort u piepjes. Wanneer u een piepje hoort druk u de knop van het meldingsapparaatje in.

Na afloop van de hoortest ontvangt u de uitslag van de hoortest via een audiogram. Onze audicien geeft u direct inzicht in de status van uw gehoor en welke stappen we u adviseren!