Gehoorbescherming op maat in Amersfoort

Gehoorbescherming op maat is de meest comfortabele manier om uw gehoor te beschermen. De oordoppen worden op basis van een afdruk van uw oor gemaakt en bieden optimale bescherming voor uw gehoor, omdat de oordopjes perfect in uw gehoorgang passen. Dit zorgt voor de beste afdichting en het prettigste draagcomfort.

 

Materiaal en filters

Op basis van de afdruk worden de oordopjes (ofwel otoplastieken) speciaal voor jou gemaakt. Samen met jou bepalen wij van welk materiaal de oordopjes moeten worden, met de keuze tussen hard materiaal (acrylaat) of zacht materiaal (siliconen). Het harde materiaal is het meest duurzaam en het zachte materiaal is het meest comfortabel.

Afhankelijk van waar u het voor gaat gebruiken, wordt samen met u bepaald welke filter voor u geschikt is. Er bestaat een standaard filter in verschillende dempingen. Deze dempen iets meer in de hoge frequenties (toonhoogten), waardoor deze minder geschikt is om muziek mee te luisteren. Hier adviseren wij een specifiek muziekfilter voor. Deze dempt in alle frequenties hetzelfde, waardoor de muziekbeleving hetzelfde blijft.

Oordoppen op maat zijn verkrijgbaar vanaf €100,- per set. Wij kunnen u precies vertellen wat u nodig en wat de kosten hiervan zullen zijn. Neem contact op of vul het formulier in! 


Optimale bescherming

Perfecte pasvorm

Comfortabel

Oordop op maat

Maak een afspraak


Vul het onderstaande formulier in, bel naar Struijk Acousticon via 033-4728183 of stuur een email naar [email protected].